Hasznos tanácsok

10 tipp a reflux otthoni kezelésére

Felmérések és óvatos becslések szerint Magyarországon minden második, harmadik ember érez rendszeresen vagy rendszertelenül gyomorégést, vagy szembesül a refluxszal járó kellemetlen tünet együttessel. A statisztikák tanúsága szerint a reflux a gazdaságilag és társadalmilag is fejlettebb országok civilizációs betegsége, és jórészt a modern életmód következménye. A reflux kezelhető betegség, melynél az egyik legfőbb teendő a visszaáramló gyomorsav semlegesítése.

Tovább »

10 tipp a stressz kezelésére

Ha egyáltalán nem vagyunk stresszesek, az azt jelenti, hogy már nem élünk. Bárhol is lakjunk, a stressz jelen van, kisebb-nagyobb mértékben. Amit stressznek nevezünk, nem más, mint szervezetünk válasza bizonyos ingerekre. Ha jelen van életünkben a folyamatos feszültség vagy a tartós idegesség, az azt jelenti, hogy túl sok olyan élmény ér napi szinten melyekkel nehezen birkózunk meg. Az alábbi tippek abban segítenek, hogyan tegyük könnyebbé a stressz kezelését.

Tovább »

10 tipp, hogy mit tegyünk gyógyszer nélkül, fejfájás esetén

A fejfájások 90 százalékát a tenziós típusú fejfájás okozza, amely az egész fejre kiterjedő tompa nyomással jár. Mutatunk 10 használható módszert, mit tegyünk, ha nem a gyógyszerekhez akarunk fordulni.

Tovább »
Akció!

Nyárra feszes bőrt szeretnél? A cellulit masszázs segítségével ezen hatékonyan lehet segíteni. Foglalj időpontot és kényeztesd magad újra a sok bezártság után.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás