Masszázs az otthonábanProfesszionális gyógymasszőr, akupresszőr reflexológus házhoz megy

Önnek nem kell kimozdulnia otthonából, telefonon, előre egyeztetett időpontban házhoz megyek, így Önt a saját, megszokott környezetében kezelem.

Jó masszőrt találni majdnem olyan nehéz, mint megtalálni az igazit. A jó masszőrnek nemcsak a technikája megfelelő, hanem meg is lehet benne bízni, el lehet lazulni a kezei alatt. Ezen kívül van még egy fontos szempont: legyen közel! Ha szívesen igénybe venné a masszázs szolgáltatást, de nincs ideje, vagy lehetősége masszázs szalonba menni, esetleg egyszerűen csak az otthona kényelmében szeretne ellazulni, felfrissülni, élvezni jótékony hatásait, megszabadulni a narancsbőrtől, vagy épp a fejfájástól kérem hívjon bizalommal. Élvezze a masszázs előnyeit anélkül, hogy ki kellene mozdulnia az otthonából. Élje át a wellness élményt a nappalijában. Hol lehetne nyugodtabb, kellemesebb légkört teremteni a masszázshoz, mint a saját birodalmában? Nem kell pénzt és időt áldoznia az utazásra és a masszázs végeztével nem töri meg az ellazult, relaxált állapot varázsát az utazással járó kényelmetlenség és stressz, ehelyett kedvenc zenéjét hallgatva az otthona kényelmében lazíthat tovább.

De az idősebbek, vagy akik egészségügyi okokból nem tudnak, vagy nem szívesen mennek el otthonról messzebbre, azoknak is szintén tökéletes választás az otthoni masszázs. A tél és a hideg közeledtével egy melengető masszázs után kiábrándító gyorsan felöltözni, elkészülni és kimenni a hidegbe. Az otthoni masszázzsal ez a megrázó élmény is elkerülhető. Ahogy az is, hogy esetleg egy krémes vagy olajos masszázs után azonnal haza induljon.

A rendszeresség titka

A masszázs az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód. Rendszeressége érezhetően javítja közérzetét, erősíti szervezetét, segít egészsége megőrzésében, mentális frissességet nyújt, valamint ellazít. Vásároljon bérletet és válassza a folyamatos egészségmegőrzést!

Kényeztesse és regenerálja magát otthon! Garantáltan házhoz visszük a földi mennyországot!

A kezelés az Ön otthonában egy hordozható terápiás masszőrágyon történik.

Ajánlatot kérek!

Milyen esetekben ajánlott az otthoni masszázs?

  • Ha szeretne időt megtakarítani a közlekedéssel
  • Ha kisgyermekkel van otthon, vagy idős személyre felügyel, akit nem tud másra bízni, így egyszerűbb megoldás, ha én megyek Önhöz a masszázs idejére
  • Ha egyszerűen csak kényelmesebb ez a lehetőség az Ön számára
  • Esetleg párját, családtagját szeretné meglepni egy profi masszázzsal

Akció!

Nyárra feszes bőrt szeretnél? A cellulit masszázs segítségével ezen hatékonyan lehet segíteni. Foglalj időpontot és kényeztesd magad újra a sok bezártság után.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás