Inframatrac cellianttalKezdjük az alapoknál: mi is az infravörös sugárzás?

Különböző hullámhosszúságú sugárzások teszik ki az elektromágneses spektrumot, melybe az infravörös sugárzás is tartozik. A Földön minden élőlény ki van téve az elektromágneses sugárzás természetes formáinak, és ennél fogva érzi annak rossz, illetve jó hatásait is.

A teljes elektromágneses spektrum főbb részei a következők:

 • Röntgensugárzás
 • Gamma sugárzás
 • Ultraibolya sugárzás
 • Látható fény
 • Infravörös sugárzás
 • Mikrohullám
 • Rádióhullám

Az infravörös sugarakat ezen belül három tartományba lehet sorolni: közeli (NIR), közepes (MIR), illetve távoli (FIR) hullámhossz-tartományú infravörös sugárzást különböztetünk meg.

A távoli infravörös sugárzás képes közel 4 cm mélyen a bőr szövetekbe jutni, és az egész testünkben kellemes melegségérzetet okozni. Mivel ez a hullámhosszú infravörös sugárzás hatással van a molekuláris kötések kialakulására, már a sejtek szintjén képes hatni az egészségi állapotunkra.

Az emberek tulajdonképpen már évezredek óta használják az infravörös sugárzást betegségek, illetve azok kellemetlen tüneteinek enyhítésére. A kezünk például folyamatosan távoli infravörös sugárzást bocsát ki – az ősi Kínában és Indiában is alkalmazott kézrátételes gyógyítás is ezen az észrevételen alapul. Számos kiváló egészségügyi hatásuk miatt napjainkban a távoli infravörös sugárzással működő szaunák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az alternatív gyógyászatban is.

Hogyan hasznosul a távoli infravörös sugárzás?

Az infravörös sugárzótestek állítják elő a szabad szemmel nem látható távoli infravörös sugarakat, amelyek közvetlenül elnyelődnek az emberi testben, és kellemes melegségérzetet okoznak. Az infravörös sugárzótestek a hagyományos fűtőpanelekkel ellentétben nem pusztán a környezeti levegőt melegítik fel, hanem közvetlenül a sugárzás útjában lévő testeknek adják át az energiájukat.

Milyen hatásai vannak a távoli infravörös sugárzásnak?

 • szív -, és érrendszeri megbetegedések
 • csökkenti az oxidatív stresszt.
 • csökkenti a cukorbetegég szövődményeit
 • reumatikus problémák
 • méregtelenítés

Celliant

"Tudósaink 13 biztonságos, természetesen előforduló, termo reaktív ásványt választottak ki egyedülálló tulajdonságaikért, és egyesítik őket egy szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított formula kialakításában - Celliant:"

Az ásványi anyagokat 1 mikron finomabb porba helyezik, körülbelül 100-szor kisebb, mint az emberi haj szélessége.

Aztán ezeket a kristály porszemcséket gyantával hozzáadják a szövetszálakhoz, így készülnek azok a szövetszálak, amelyekből később matracokat készítenek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ezek a beágyazott ásványi anyagok elnyelik a látható fényhullámokat, valamint a szervezetünkből távozó energiát az infravörös fénnyel.

Aztán megváltoztatják ennek az energiának a hullámhosszát, és visszatükrözik őket a testbe, még több rétegű szöveten keresztül is.

Ez az energia, amelyet a Celliant visszaforgat a szervezetbe, kiváltja az értágulást, és több oxigént bocsát rendelkezésre a sejtjeinkhez. Ez több üzemanyagot eredményez a szervezet számára.

Ez a természetes, biológiai folyamat javítja a keringést, ami átlagosan 7% -os szöveti oxigenizációt eredményez (olykor akár 29%-os oxigén növekedést is). Az eredmény: a szervezet hatékonyabban használja az oxigént.

Segít a regenerációban, 33 perccel meghosszabbítja a mélyalvást.

Segít a fájdalomcsillapításban, valamint felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Összefoglalva

A Celliant olyan embereknek szól, akik jobb keringést, izom- és szöveti oxigenizációt keresnek az egészség, a teljesítmény és a gyógyulás érdekében.

A Celliant szövetek, szabadalmaztatott, természetes ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek újrahasznosítják a szervezet saját energiáját. A mikron méretű részecskék beágyazhatók a szövetszálakba, vagy bármilyen típusú textíliákhoz alkalmazhatók. A Celliant kristályok nem tűnnek el mosás vagy kopás hatására. Felszívják és reflektálják a fényt és a testet, és átalakítják ezt az energiát infravörös fénysugárba, amelyet a szervezet képes elnyelni. Ez az infravörös fény kitágítja a kapillárisokat, és több oxigént gyűjt a területre.

A kutatások kimutatták, hogy a véráramlás és az izomszövet-keringés növekedése fokozza a sportteljesítményt és a helyreállítást, gyorsítja a gyógyulást, csökkenti a fájdalmat és segít a testhőmérséklet mérésében. A Celliant viselésének hatásait számos klinikai vizsgálatban mutatták be.

Kezelési idő: 0,5 óra és 9 óra között.

Ellenjavallatok:

 • daganatos megbetegedések
 • pacemaker
 • terhes nők
 • gyerekek
 • vérzéses állapotban
 • lázas állapotban.

Akció!

Nyárra feszes bőrt szeretnél? A cellulit masszázs segítségével ezen hatékonyan lehet segíteni. Foglalj időpontot és kényeztesd magad újra a sok bezártság után.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás