Páros masszázsOszd meg a masszázs élményét pároddal, rokonoddal, barátoddal! A páros masszázs a minőségi időtöltésről szól, melyet egy időben, együtt élvezhettek.

Szakképzett kollégáink a svédmasszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás) alkalmazva feltöltik a teljes testet, így garantáltan felfrissülve és ellazulva távoztok tőlünk.

A svédmasszázs teljes testre kiterjedő erőteljesebb, frissítő, élénkítő masszázs. Ajánlott az izmok, a bőr és a vérkeringés felfrissítésére, egyúttal a betegségek megelőzésére, gyógyítására.

Fellazítja a letapadt izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást, a különböző izomfájdalmakat. Segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg. Fokozza a vénás és nyirokkeringést, az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését. Kiegyensúlyozó, tápláló hatással van a bőrre. Csökkenti az ülőmunka káros hatásait. Segít megszüntetni az alvászavarokat. Regenerálja és vitalizálja az egész testet.

A páros masszázs igény szerint egy légtérben vagy elválasztott kezelőhelyiségekben történik.

Kitűnő ajándék névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra!

Töltsön el egy különleges órát kedvesével.

A páros masszázs igazából nem külön masszázsfajta: azt jelenti, hogy a kezelőhelyiségben egyszerre masszírozzuk Önöket. Két Vendég és két masszőr van jelen egy légtérben, és a masszázsok egy időben, egyszerre zajlanak.

A páros masszázs nagyszerű kikapcsolódás Önnek és partnerének!

Hozhatja kedvesét, vagy valamelyik családtagját, barátját, rokonát, sőt, akár munkahelyi kollégáját is. A masszázs együtt eltöltött minőségi idő, kikapcsolódás, pihenés egyben.

Önök döntik el, csendben relaxálnak vagy beszélgetnek, Önök választják meg a masszázs fajtáját is.

Egyes szalonokkal ellentétben, ahol a két vendégen egyszerre ugyanazt a masszázst végzik, mintegy párhuzamosan, nálunk különböző masszázsokat kombinálhatnak: a két Vendég masszázsánál csak az idő hosszának kell megegyeznie.

Így például egyikük, ha szereti a talpmasszázst, kérhet azt is, és mondjuk 45 perc hátmasszázst, míg a párja ehelyett hosszabb hátmasszázst, vagy teljes testmasszázst kérhet.

Sokféle variáció lehetséges az Önök kedvétől, kísérletező szellemétől és / vagy testi állapotától függően. Mi Önökhöz alkalmazkodunk!

A páros masszázs hazánkban és világszerte egyaránt rendkívül kedvelt és keresett szolgáltatás, mellyel számtalan masszázsstúdió és Spa is él. Népszerűsége abban rejlik, hogy amellett, hogy remek programlehetőséget kínál, a masszázs előnyeit is maximálisan kiélvezhetik a vendégek.

Alapvetően a páros masszázs pontosan azt takarja, amit a kifejezés sejtetni enged: két személy egy időben és egy helyiségben történő masszírozása szakemberek által. A kezelőhelyiségben tehát két masszázságy fekszik egymás mellett, melyeken a vendégek helyet foglalva ugyanolyan hosszúságú masszázsban részesülnek.

Ezen túlmenően azonban a páros masszázs nem egy külön technika vagy módszer, sőt, típusa és menete szerint számos módon variálható attól függően, hogy a résztvevők milyen kapcsolatban állnak egymással, illetve miként szeretnék eltölteni az adott 60 percet.


Akció!

Nyárra feszes bőrt szeretnél? A cellulit masszázs segítségével ezen hatékonyan lehet segíteni. Foglalj időpontot és kényeztesd magad újra a sok bezártság után.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás