Ózongenerátor

Tudományosan bizonyított tény az ózon vírusokra, baktériumokra és szagokra kifejtett pusztító hatása.

Az ózon sajátossága a rendkívül magas molekuláris instabilitása, ami azt jelenti, hogy igen rövid idő alatt magától visszaalakul hasznos oxigénné. Az oxidációs folyamat nem hagy hátra káros vegyi anyagokat, szagokat, nem változtatja meg a környezet hőmérsékletét.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Mire használhatjuk az ózont?

 • Vírusok, baktériumok, élesztő-szerű és fonalas gombák, protozoák inaktiválására
 • Az immunrendszer aktiválására
 • Artériák, vénák és hajszálerek „tisztítására”, a vérkeringés élénkítésére
 • Gyulladáscsökkentésre a bőrfelületen
 • Bőrön keresztül fájdalomcsökkentésre
 • Autoimmun folyamatok megelőzésére és megszüntetésére (pl. scleroderma)
 • A bőrön az allergiás reakciókat gyors lecsökkentésére
 • A bőrben a hormonok és enzimek termelődésének normalizálására
 • Műtéti hegek és égési sérülések utáni hegek bőrfelületének regenerálására
 • Cellulitisz kezelésére
 • Egyes ekcémás panaszokra
 • Növekvő szemölcsök „megfékezésére”
 • Akne, kamaszkori bőrelváltozások kezelésére
 • Psoriasis bőrfelületi tüneteire
 • Fagyási sérülésekre
 • Vérszívók okozta csípésekre
 • Fekélyes sebek körüli bőrfelület kezelésére
 • Megerőltetett izmok regenerálására a bőrfelületen keresztül bejuttatva
Megrendelem most

Az ózon hatása a baktériumokra és vírusokra

Az ózon erős baktericid (baktériumölő), virocid (vírusölő) hatás hátterében a szétváló ózonból keletkező aktív oxigén oxidáló hatása áll. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által: Egy ózon molekula érintkezésbe kerül a sejtfallal. Az érintkezés következtében létrejövő robbanásszerű oxidációs reakció következtében lyuk keletkezik a sejtfalon. A baktérium kezdi elveszti alakját, miközben ózon molekulák létrehoznak további lyukakat a sejtfalon. A másodperc tört része alatt több ezer ózon molekula ütközik a bakteriális sejtfalba és a sejt elpusztul. A vírus mikroszkopikus biológiai organizmus, amely nem sejtes szerveződésű és csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képes szaporodni. A vírus nukleinsavból (DNS vagy RNS) álló genomból és azt körülvevő proteinköpenyből, a kapszidból áll. Az ózonmolekulák a vírus kapszidjait károsítják, így azok képtelenek lesznek a sejt membránokhoz kötődni, továbbadni a fertőzést.

Az ózonterápia

Az ózonterápia egy, az orvosok számára fenntartott, készülék segítségével (ózon előállítása) végrehajtott gyógymód. Az első orvosi ózonkészüléket 1957-ben Dr. Hansler állította elő. Az így keletkezett oxigén/ózon keverék (95%oxigén/0,5-5%ózon) koncentrációtól függően, gyógyító célokra alkalmas. A fent említett ózon a vérrel történő érintkezés után azonnal lebomlik oxigénné, és csak így kerül be a szervezetbe.

Az ózon egy igen labilis, három oxigénmolekulából álló, karakterisztikus szagú, vegyület. Természetes állapotban a föld felett 20-30 km-re, egy vékony (1-2 mm), gyűrűt képez földünk körül, és a nap sugarai hatására állandóan oxigénné alakul át, és egyben szűri a nap káros UV sugarait. Sajnos, mint környezetszennyező, az egészségre káros anyagot, pl. a gyors iparosodás egyik melléktermékeként a kipufogógázok hatására, a városban és esős idő után erdős vidéken is megtalálhatjuk. Belélegezve az egészségre káros. Rendkívül agresszív, radikális anyag.

Kiváló vírus-, baktérium-, és gombaölő magasabb koncentráció esetében. Alacsonyabb dózisban inkább az immunstimuláló és a vér-keringésjavító hatása érvényesül. Az iparban víztisztításra, fehérítésre, fertőtlenítésre használják többek között. A medicinában egy 95%/5%, illetve 99,5%/0,5%-os oxigén-ózonkeveréket alkalmazunk intraartériásan, intravénásan, az ízületekbe, a bőr alá, a bőr felületére, a végbélbe. Csak orvosok részére fenntartott gyógyítási módszer. A helyes technika elsajátítása elengedhetetlen feltétele a rizikómentes alkalmazásnak.

Németországban, Svájcban, Ausztriában, Bulgáriában, Olaszországban alkalmazzák az orvosok.

Főbb javallatai: artériás érszűkület, ulcus cruris (lábszárfekély), mikroangiopátia (mikro vérkeringési zavarok), colitis (vastagbélgyulladás), immungyengeség (mint adjuvánskezelés), allergiák, cerebralsklerózis(agy-érelmeszesedés).

Ellenjavallata: vérzékenység és az ózonra való allergia (nagyon ritka).

A kezelések ideje az alkalmazott technikától függ.(10-60 perc)
Betegségektől függően esetenként 10-20 kezelésre van szükség.

Ára 6 év garanciával bruttó: 99.900.- Ft.

Megrendelem most
Akció!

Már három helyszínen állunk vendégeink rendelkezésére. 9 és 15 óra között Csepelen 15 és 18 óra között a Móricz Zsigmond körtérnél várjuk gyógyulni vagy ellazulni vágyó látogatóinkat. Minden szerdán pedig egész nap az Örs vezér teréhez közel.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás
A mentőbajtársak egészségének megóvása érdekében úgynevezett mentesítő zónákat hozott létre az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) operatív törzse.

Az intézkedés célja, hogy a koronavírus-gyanús betegeket szállító mentők kifejezetten erre a célra létrehozott telephelyen tudják elvégezni az eszközök pótlását és a fertőtlenítést.

A közlemény szerint a fővárosban létrehozott speciális mentőállomáson már több egység is készenlétben áll, és itt egyszerre akár hat mentőautó ózongenerátoros fertőtlenítése is lehetséges.
Az ózon tényleg sokkal erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór, ezért az eredményessége nem kérdéses. Világszerte használják ipari körülmények között is, víztisztítókban, szennyvízkezelőkben, és fertőtlenítésre is, olyan helyeken, ahol vizsgálatokkal ellenőrzik az eredményt. És az ivóvízrendszerben is már egyre több helyen ózonnal kezelt víz van, nem klóros.
Az ózon tényleg sokkal erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór, ezért az eredményessége nem kérdéses. Világszerte használják ipari körülmények között is, víztisztítókban, szennyvízkezelőkben, és fertőtlenítésre is, olyan helyeken, ahol vizsgálatokkal ellenőrzik az eredményt. És az ivóvízrendszerben is már egyre több helyen ózonnal kezelt víz van, nem klóros.