3D Diacom NLS mérésMi ez a rendszer?

Az emberi lények egy univerzális elektromágneses mező részei, és mindegyik biológiai szerkezetünknek megvan a maga jellegzetes elektromágneses rezgése. Testünk minden része, beleértve a legkisebbet is, más (hallhatatlan) hangot bocsát ki: a retina 8,2 Hz-es, 1,8 Hz-es csontok stb.

Ezeket a hangokat a Diacom rendszer képes megragadni és mérni, és az eredményeket értelmezni, jelentve a lehetséges tüneteket, sokszor a tünet még nem jelentkezik, de van egy látens probléma.

Megelőzés:

A megelőzés fontos kérdés, mivel a rendszer még azelőtt is képes azonosítani az energiaelzáródást, hogy nyilvánvaló fizikai jeleket és tüneteket adhatna. A 3D-NLS Health Analyzer az anomális energiabázisukba való beavatkozással segít lebontani a betegségeket tápláló mechanizmusokat. Segíthet abban, hogy ne csak úgy járjunk el, hogy a betegségek kevésbé agresszívak legyenek, időt spórolva nekünk, hanem arra is, hogy közelebb kerüljünk az egészség és a betegségek holisztikus jövőképéhez. A metaterápia hasznos lehet, de a terápiás hatás fokozódni fog, ha segítjük a személyt felismerni, hogy sok változás potenciálisan reverzibilis (különféle eljárásokkal). Gyakran már az első ülésen felmerül a szokások és az érzelmek továbbításának módjainak megváltoztatása. A technikákat pedig arra is felhasználhatjuk, hogy valóban jelen legyünk és tudatában legyünk minden gondolatnak, szónak és cselekedetnek. Ez segít még kedvezőbb eredmények elérésében. Nem kell ahhoz átlagon felüli intelligenciával bírni, hogy tudjuk a világon mindennek rezgése van. 1981 óta a Szovjetunió és az Egyesült államokbeli vezető laboratóriumokban és kutatóintézetekben 35 éven keresztül folytatott kutatások bebizonyították, hogy egyes szerveknek, szöveteknek és sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzőik vannak.

Hipotézisüket aztán kísérleti úton igazolták is, miszerint ezek a bioelektromos jellemzők, rezgések gyorsan és mélyrehatóan megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen elváltozási folyamat, betegség veszi kezdetét, illetve megy végbe.

Ez azért lehetséges, mert az elektromágneses mezők és az elektronok egyaránt energiát, információt és töltést hordoznak. Fűtőanyagként szolgálnak valamennyi élő folyamat, így az emberi szervezet számára is. Az elektromágneses mezők tartják fenn a szövetek normál fiziológiai állapotát, azaz a fizikai egyensúlyt.

A 3D NLS diagnosztikai állapotfelmérés ezt az elvet alkalmazza a gyakorlatban, és hasznos információkkal lát el az adott állapotodról, illetve egyes betegségek kifejlődésének esélyéről. Több gyakorlati példa is igazolja, hogy ez a típusú mélyreható diagnosztika elsődleges lehet a prevenció terén és a megfelelő kezelés kiválasztásában.

Mi történik az 3D NLS diagnosztikai állapotfelmérés során?

Az egyik legmodernebb biorezonanciás gép segítségével a szakember elkezdi feltérképezni a szervezeted egészét, miközben részletezi Neked, hogy éppen mit vizsgál a gép, amit Te magad is láthatsz a képek alapján. Ezt követi az analizálás, mely során egyenként végigveszitek a szerveket, megbeszélitek, mely területeken van probléma. Ezzel egy időben meg is kezdődik a problémás szerv energetizálása, mert a biorezonanciás eljárás nem csak arra képes, hogy jelezze a baj forrását, meglétét, de kezelni is tudja azt. Aktív diagnosztikai megoldásnak, orvostechnikai eszköznek minősül. Diagnosztikai pontossága közel 92%-os.

Mit képes vizsgálni az 3D NLS eljárás?

  • 12 nagy szervet: Tüdő-lép-szív-vese-szívburok-máj-vastagbél-gyomor-vékonybél-húgyhólyag-hármas melegítő-epehólyag
  • Mirigyek-sejtek teljes analizálása
  • 4352 féle betegség kimutatása
  • A szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri

Mindehhez pluszban társul, hogy képes az állapotjavító visszakezelésre: az energia spektrum helyreállítása és javító funkció, hogy a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki, illetve mielőbb javítsa a már adott állapotot.

Miben egyedi még a 3D NLS módszer?

Ez a technológia lehetőséget ad arra, hogy az állapotodról teljes körű információkat, átfogó képet nyerj, figyelembe véve életkorodat és egyéb tényezőket is.

Mivel kezdetben a mélyen fekvő, látens változások mennek végbe a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik, ez kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a NEM LINEÁRIS DIAGNOSZTIKÁVAL (Non-Linear Diagnosis System- NLS ) észlelhetők.

A legújabb kutatásoknak és a technika folyamatos fejlődésének köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben – még az előtt, hogy azok klinikai tünetekkel, illetve működési zavarokkal járnának együtt.

Ez a mérés semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni.Akció!

Már három helyszínen állunk vendégeink rendelkezésére. 9 és 15 óra között Csepelen 15 és 18 óra között a Móricz Zsigmond körtérnél várjuk gyógyulni vagy ellazulni vágyó látogatóinkat. Minden szerdán pedig egész nap az Örs vezér teréhez közel.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00
utána csak egyeztetett időpontban

Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban
Hírlevél feliratkozás